Autoteollisuus

3 suosittua foorumia, joista jokainen kuorma-autoharrastaja haluaisi

0

Ei ole parempaa tunnetta kuin mahdollisuus keskustella ja keskustella harrastuksestasi samanhenkisten ihmisten kanssa, joilla on sama harrastus kuin sinä! Löydät usein sarjakuvakokouksia, joissa sarjakuvan ystävät kokoontuvat ja keskustelevat harrastuksistaan, sekä jalkapallokentistä, jotka ovat täynnä suosikkilajiaan pelaavia teini-ikäisiä. Kuorma-autojen harrastajat voivat myös iloita tietäessään, että on olemassa monia verkkosivustoja, jotka on omistettu myös kuorma-autoille. Haluan paljastaa 3 suosittua verkkosivustoa, joissa voit vierailla, osallistua ja tutkia, jos olet kuorma-auton harrastaja.
Hanks Truck -foorumi
Hank’s Truck Forum on suosittu kuorma-autofoorumi Internetissä, joka saa tonnia uusia päivittäisiä viestejä jäsenistään. Foorumi on jaettu useisiin kategorioihin, kuten avoimeen kuorma-auton luokkaan, jossa käyttäjät voivat keskustella kaikesta kuorma-autoihin liittyvistä aiheista, sekä valokuvaosaan, jossa käyttäjät voivat jakaa suosikkikuviaan. Foorumin erillinen osio on omistettu menneisyyden kuorma-autojen sekä hämärään vaipuneiden kuorma-autoyritysten muistelemiseen. Foorumin käyttäjät voivat myös osallistua tieretkiinsä erillisessä osiossa nimeltä “tien päällä”. Siellä on suosittu osio, johon käyttäjät voivat tutustua, saada piirustuksia ja kuvia pienoismallikuorma-autoista auttaakseen omien pienoisautojensa rakentamisessa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on aiheen ulkopuolinen osio, jossa käyttäjät voivat jakaa mitä tahansa sekalaisia ​​ajatuksiaan.
Kuorma-auto foorumi
Osuvasti nimetty “Truck Forum” on suosittu foorumi monille kuorma-auton harrastajille. Kotisivulla on mukava kuvagalleria, jossa on omien käyttäjien lähettämiä kuorma-autokuvia. Sivusto on puhdas ja minimalistinen, ja se on jaettu eri osiin. Kuukauden kuorma-autot -osio nostaa valokeilaan joka kuukausi esitellylle kuorma-autolle, ja siinä on usein äskettäin julkaistuja kuorma-autoja, kun taas alafoorumiosion avulla käyttäjät voivat lähettää kuorma-autojen jälleenmyyjien arvosteluja ja palautetta, jotka voidaan lajitella alueen ja osavaltio. Kuorma-autofoorumissa on erilliset alaosastot Dodge-, Chevrolet- ja Ford-malleille sekä monia muita alaosioita muille kuorma-automalleille. Siellä on myös alaosio, jossa käyttäjät voivat lähettää julkaisunsa ketjuun, jossa myydään yksittäisiä kuorma-auton osia, tai he voivat jopa luoda ketjun etsiäkseen tiettyä kuorma-automallia. Siellä on myös aiheen ulkopuolinen osio, jossa foorumin kävijät voivat kirjoittaa elämästään ja muista kiinnostuksen kohteistaan.
Kuorma-autojen raportti
Tämä on erittäin suosittu kuorma-autofoorumi ja näkee satoja uusia viestejä joka päivä. Sivusto on puhdas ja siisti, ja siinä on alaosioita, jotka helpottavat navigointia. Jotkut alaosat sisältävät, mutta eivät rajoitu niihin, Kenworth-foorumit, Volvo-foorumit ja Western Star -foorumit. Käyttäjät voivat myös katsoa erilaisia ​​autoyhtiöiden julkaisemia työtarjouksia, ja ne ovat aitoja julkaisuja. Foorumissa on myös kuorma-autovakuutusosio, joka tarjoaa erilaisia ​​oppaita siitä, mitä kuorma-auton omistaja voi tehdä kuorma-autonsa vakuutuskorvausten tekemiseksi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, foorumi tarjoaa myös hyödyllisiä linkkejä ja oppaita kuorma-auton autokouluista, koulutusstipendeistä ja sillä on kuorma-autoblogi, joka sisältää sen omien jäsenten viestejä.

Major Rhys

4 erilaista blogityyliä, joista valita

Previous article

4 todistettua tapaa lisätä blogisi liikennettä

Next article

Comments

Comments are closed.