Tekniikka

4 erilaista blogityyliä, joista valita

0

Jos olet päättänyt ottaa askeleen ja jatkaa ensimmäisen blogialustasi kanssa, toivotamme sinut tervetulleeksi klubiin! Koska tämä toiminta voi olla erittäin nautittavaa ja tarjoaa jopa erittäin tuottoisia markkinointimahdollisuuksia. Jos sinulla on peruskirjoitustaidot ja tunnet voivasi astua lautaselle, kannattaa ainakin yrittää reilusti. Mitä tulee bloggaamiseen ja julkaisutyyliin, on monia, joihin voit perustaa oman tyylisi. Tässä artikkelissa ne on rajattu neljään suosituimpaan tyyliin, ja haluaisimme sinun katsovan tarkemmin, mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. Näytämme sinulle eron ja mikä tärkeintä, miksi jokaista niistä voidaan käyttää toimimaan niin tehokkaasti. Ota siis muutama minuutti pois kiireisestä aikataulustasi ja katso, jos et löydä kirjoitustyyliisi täydellisesti sopivaa.
General Post
Näitä käytetään yleensä uuden aiheen tai viestisarjan esittelyyn, ja ne voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun niitä sovelletaan tehokkaasti. Yleiset virat perustuvat perus- ja laajaan terminologiaan, toisin kuin tarkempiin näkökulmiin. Se on paljon enemmän kertomista, mutta ei näyttämistä harkittujen artikkelien sijaan. Näillä on ehdottomasti paikkansa jokaisessa blogissa, kunhan ne johtavat johonkin, joka paljastaa arvokkaan johtopäätöksen. Ongelma näissä jokseenkin yleisissä viesteissä on, että jotkut kirjoittajat täyttävät bloginsa ja jopa vierasviestinsä tällä tyylilajilla, ja se on virhe. Niiden tulisi aina toimia päänäytöksen kiusoittajana, ja jos se ei koskaan toteudu, edessä on ongelmia.
Tietty viesti
Tämä viestityyli voi olla ohjeartikkelin tai kenties koodiin liittyvän julkaisun kaltainen. Siinä täytyy olla yksityiskohtia, joiden avulla lukija voi saavuttaa jotain melko teknistä, ja siksi nuo listaviestit otetaan niin kiitollisena vastaan. Vinkkejä ja vihjeitä tulee aina kysyttyä, muista vain käyttää ainutlaatuista kaltevuutta ja yritä olla ilmoittamatta itsestäänselvyyksiä. Jos tehtävä itsessään on melko kapea, tietyn viestin on oltava hyvin yksityiskohtainen ilman turhaa flanellia.
Filosofinen viesti
Nämä kaikki koskevat ideoita ja ehdotuksia, mutta ne eivät yleensä ole opettavaisia. Lukijan on käytettävä omaa mielikuvitustaan ​​parhaan polun valinnassa, mutta itse postauksen tulee yrittää esittää tasapainoinen joukko vaihtoehtoja. Jos blogisi omaksuu tämän tyylin tukipilarina, se voi auttaa vahvistamaan sinut todelliseksi henkilöksi, ja tämä tekee sinusta rakkautta yleisöllesi.
The Action Post
Lopullinen valintamme voi olla kolmen ensimmäisen yhdistelmä, mutta siinä on yksi suuri ero. Sen tulee sisältää toimenpideehdotus, jonka lukija voi tehdä tai seurata. Tämä on hyvin yleistä blogeissa, joissa on postituslistoja, ja ne rohkaisevat lukijaa liittymään tai tilaamaan ilmaisen e-kirjan tai jotain vastaavaa.
Käytä tätä blogityyliä mainostaessasi Meaford Coach Mini Coach -koulubussien vuokrausyritystäsi, niin olet pian rokkaamassa!

admin

Kuinka saada hyvää inspiraatiota kotiisi

Previous article

3 suosittua foorumia, joista jokainen kuorma-autoharrastaja haluaisi

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.