Autoteollisuus

Uusien autojen hinnat saa monet pohtimaan auton vuokraamista

0

Uuden auton ostamista pidetään usein sijoitusnäkökulmasta huonona hankintana, koska auto alkaa menettämään arvoa heti liikkeestä ulos ajettaessa. Monille perheille auto on kuitenkin välttämätön kappale, tai vähintäänkin ilman sitä jouduttaisiin luopumaan joistakin harrastuksista ja aktiviteeteista. Moni tarvitsee autoa myös töissään, eikä kaikilla ole mahdollisuutta myöskään hyödyntää vuokra-autoja.

Hintaan vaikuttaa moni tekijä

Uusien autojen hinnat elävät paljon sen mukaan, miten edistyksellisiä ne ovat aiempiin versioihin verrattuna. Autojen rakentamiseen käytettävien materiaalien kustannukset ovat myös nousseet huomattavasti viime vuosina, mikä on luonut painetta nostaa myös autojen myyntihintoja. Esimerkiksi teräksen ja alumiinin sekä muovin ja muiden komponenttien hinnat ovat nousseet.

Nykyaikaisissa autoissa käytetty teknologia on usein huipputeknologiaa ja kallista, ja elektronisen ajonvakautuksen ja mukautuvan vakionopeudensäätimen kaltaiset ominaisuudet lisäävät ajoneuvojen kustannuksia merkittävästi. Myös veroihin, rekisteröintimaksuihin ja jälleenmyyjän katteisiin liittyvät kustannukset vaikuttavat siihen, kuinka paljon auto maksaa, kun se ostetaan jälleenmyyjältä. Ei ole siis mikään ihme, että pakasta vedetystä menopelistä joutuu maksamaan.

Uusi auto tuo mielenrauhaa

Monelle uusi auto on ensisijainen valinta sen vuoksi, että se tuo mielenrauhaa. Kukaan ei ole vielä päässyt rikkomaan autosta mitään joko ajamalla, huonosti huoltamalla tai väärin korjaamalla. Uusien autojen hinnat ottavat huomioon takuun, jonka monet merkit antavat uudelle autolle. Takuu tuo entisestään mielenrauhaa, kun ostaja tietää voivansa huollattaa autonsa ilmaiseksi, jos vikoja esiintyy.

Pic: pixabay.com/photos/mercedes-benz-gls-suv-black-grass-5295558/

Major Rhys

Eettisen Lähteen Merkitys Modernissa Liiketoiminnassa

Previous article

5G:n Tulevaisuus ja Sen Ylittävät Kehityssuunnat

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.