Koti

Kuinka saada hyvää inspiraatiota kotiisi

0

Tiedätkö ketään, joka on todella lahjakas sisustuksessa, tee-se-itse ja kodin parantamisessa? Useimmilla ihmisillä on ainakin yksi ystävä, joka käyttää aina omituisia ja omaperäisiä temppuja parantaakseen kotinsa ilmettä ja käyttääkseen resurssejaan älykkäästi. Nämä ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka julkaisevat jatkuvasti Instagramiin ja Pinterestiin ja joiden kodit herättävät keskustelua ja tekevät vaikutuksen vieraisiin aina, kun näet heidät. Mikä tuo on? Käytitkö vanhaa kuvakehystä koristeellisen pöydän luomiseen olohuoneeseesi? Kuinka luovaa…

Olkaamme rehellisiä… nämä ihmiset ovat melko ärsyttäviä.

Mutta sitten taas, nämä ihmiset ovat todella ärsyttäviä vain siksi, että emme ajatellut näitä asioita itse ja koska kotimme ovat parhaimmillaan yleisiä ja pahimmillaan sotkujen ja sotkujen peitossa. Joten kysymys kuuluu: kuinka sinusta tulee yksi niistä ärsyttävistä ihmisistä ja alkaa löytää lisää inspiraatiota ainutlaatuisiin tapoihin parantaa kotiasi?
Oikea inspiraatio
Ensimmäinen asia on etsiä inspiraatiota ja löytää ideoita, joita voit käyttää omiin kotisi pohjaratkaisuihin. Hyvä esimerkki tästä olisi selata Pinterestin kaltaisia ​​sivustoja ja selata muiden ihmisten ideoita – ei vain saadaksesi ideoita, joita voit käyttää, vaan myös tottuaksesi ajattelemaan tällä tavalla. Jonkin ajan kuluttua alat nähdä “roskaa” ja näet sen sijaan mahdollisuuksia, kuinka sitä voidaan käyttää kodin kekseliäisillä tavoilla.
Pinterest on vain yksi inspiraation lähde. Hyödyllisiä ovat myös Reddits, jotka käsittelevät lifehackeja ja sisustussuunnittelua sekä esittelevät koteja ja lehtiä.

Mielikuvitus

Voit myös keksiä uusia ideoita yksinkertaisesti kuvittelemalla huoneidesi mahdolliset pohjaratkaisut ja mallit. Kun esimerkiksi seuraavan kerran katsot olohuonettasi, kuvittele miltä se voisi näyttää , tai tietyllä taideteoksella seinällä. Ajattele laatikon ulkopuolella ja tee vähän uudelleenmuotoilua päässäsi.

Oikea tapa ajatella

Tärkeintä kuitenkin on, että keksit omia ideoitasi ja käytät omaa ajattelutapaasi. Ja paras tapa tehdä tämä on muuttaa tapaa, jolla katsot resurssejasi ja alkaa nähdä uusia mahdollisuuksia.
Tämä tarkoittaa, että päästään irti niin sanotusta “toiminnallisesta kiinteydestä”. Toiminnallinen kiinteys on “kognitiivinen harha”, joka estää meitä näkemästä resurssin kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia. Sen sijaan ajattelemme sitä yksinkertaisesti sen rajoissa, mihin olemme aina käyttäneet sitä. Toisin sanoen toiminnallinen kiinteys estää meitä ymmärtämästä, että kuvakehyksellä voisi koristella pöytää… sillä olemme tottuneet ajattelemaan sitä kuvakehyksenä.
Päästäksesi eroon toiminnallisesta kiinteydestä, sinun on hajotettava kaikki näkemäsi raaka-aineiksi. Sen sijaan, että katsoisit tiettyjä kohteita sellaisina kuin niitä yleensä ajatellaan, jaa ne sen sijaan osiin ja mieti, mitä resursseja ne tarjoavat. Näin kuvakehyksestä tulee puinen, koristeellinen, neliö. Ja sillä voi tehdä paljon asioita…

Major Rhys

5 hienoa vempainta, jotka matkustavan liikemiehen tulee kuljettaa mukanaan matkoillaan

Previous article

4 erilaista blogityyliä, joista valita

Next article

Comments

Comments are closed.