Matkustaa

5 hienoa vempainta, jotka matkustavan liikemiehen tulee kuljettaa mukanaan matkoillaan

0

Jos olet liikemies, joka matkustaa paljon, etsit aina tapoja tehdä seikkailuistasi hieman helpompaa, joten minulla on sinulle tänään hyviä uutisia. Tutustu tähän luetteloon laadukkaista yritysvempaimista, jotka voit ottaa mukaasi minne ikinä menetkin.

Precision Voyager matkatavaravaaka

Jos olet lähdössä vain muutamaksi päiväksi, on joskus helpompi kuljettaa matkatavarasi lentokoneeseen sen sijaan, että heität ne ruumaan, mutta sinun on oltava varovainen, koska jos käsimatkatavarasi ylittävät tietyn painon, saatat saada iskee valtavalla maksulla. Nämä matkatavaravaa’at estävät sinua ylittämästä rajaa, koska kun kiinnität vaa’an laukkuun, se kertoo, kuinka paljon se painaa. Se tarkoittaa, että voit ottaa muutamia asioita pois varmistaaksesi, että istut rajan alapuolella.

KeyFolio Pro 2

iPad on yksi parhaista keksinnöistä liikematkustajille koskaan, koska voit työskennellä missä tahansa ja sinulla on aina pääsy Internetiin. Ainoa haittapuoli on käyttöpaikan löytäminen ja yksi ratkaisu kiertämiseen, eli KeyFolio Pro 2 iPad -kotelon käyttö. Se näyttää kauniilta eikä näyttäisi syrjäiseltä, jos kannat sitä kokouksissa ja sieltä pois, ja se on myös erittäin toimiva, koska pystyt seisomaan iPadisi pystyasennossa, kun käytät näppäimistöä kirjoittaessasi.

USB Power Cube

Useammat laitteet, joihin törmäät nykyään, saavat virtansa USB:stä. Se on hienoa, kun kannettava tietokone on päällä, koska voit kytkeä laitteet, mutta et halua irrottaa sitä aina, kun haluat ladata jotain. Sinun on paljon parempi hankkia yksi näistä USB-virtakuutioista laitteiden lataamiseen, koska toisessa päässä on pistoke tavalliseen pistorasiaan ja toisessa päässä voit kiinnittää USB-johdot sisään nopeaa ja helppoa latausta varten.

Kensingtonin absoluuttinen voima

Kun olet tien päällä, sinun on joskus siirryttävä nopeasti paikasta toiseen, mikä vaikeuttaa elektronisten laitteiden jatkuvaa lataamista. Tämä Kensingtonin Absolute Power -sovitin auttaa sinua antamalla sinun ladata laitteesi mahdollisimman nopeasti. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mikään räjähtää, sillä laite tunnistaa laitteesi ja lataa ne turvallisesti nopeudesta tinkimättä.

Pussijohdon järjestäjä

Tämä minisäilytysratkaisu on loistava kaikille, jotka matkustavat usein työn takia, koska heidän on yleensä otettava mukaan paljon elektronisia laitteita. Et halua alkaa tukkimaan kaapeleitasi ja latureitasi joka paikkaan matkalaukkusi sisällä, muuten ne vievät tarpeettomasti tilaa etkä pysty pakkaamaan kunnolla. Täytä ne kaikki tähän kannettavaan pussijohtojen järjestelyyn, niin se sopii mukavasti matkalaukkusi mihin tahansa nurkkaan pitäen kaiken siistinä ja siistinä.

Major Rhys

Kuinka saada hyvää inspiraatiota kotiisi

Next article

Comments

Comments are closed.